CHIFURI ZOTTEGEM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chifuri Zottegem. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 19:50 Geleverd op het juiste uur dat gevraagd was, zeer lekker zoals altijd
2 jul 2024 om 16:36 Het adres klopt niet, nadat ik gebeld heb was het rechtover in de pita/pizza zaak. Weinig vlees en veel rijst. In de noodles met groenten waren er niet veel groenten in. Niet wauw en zal niet meer terug bestellen
1 jul 2024 om 19:41 Teleurstellend ! , Slechte kwaliteit, eten zonder smaak
28 jun 2024 om 19:19 No coca cola
17 jun 2024 om 5:04 Kip met rijst had heel weinig smaak. Noedels met rund hadden een vreemde geur, het rundsvlees was enorm taai en echt niet lekker van smaak. Zeer teleurstellend
25 mei 2024 om 8:38 Ze hebben niet geleverd. Gebeld en geannuleerd want ze hebben mij zwaar beledigd!
19 mei 2024 om 22:39 Niet zo lekker sorry
10 mei 2024 om 8:02 Dit is de laatste keer dat ik hier bestel. de hoeveelheden zijn klein en ik weet niet zeker of het eten vers is. Niet erg goed voor de vraagprijs. De levering duurt veel te lang. Erg teleurgesteld
9 mei 2024 om 17:11 Sorry... Fijne bezorger, maar het eten róók zelfs niet lekker. Snel maar snert. Alles weggegooid. Heel teleurstellend. Heel teleurstellend! Chifuri no more wat ons betreft...
20 apr 2024 om 9:59 heel vriendelijk bezorger, eten was lekker warm toen het aankwam.
18 apr 2024 om 21:33 Geen saus bij het voorgerecht Bij het voorgerecht geen saus De pasta en de rijst geleverd zonder saus De pasta en rijst waren practisch geen groenen maarwel 5 kleine stukjes vlees Zeer duur voor wat het was
8 apr 2024 om 9:26 Eerste en laatste keer dat we hier bestellen. Bezorging een uur te laat, hele kleine porties maar peperduur. Weinig groenten, weinig saus. Wij zijn met honger van tafel gegaan. Veel te duur voor wat het waard was.